Vita trosor i gråzonen

1437654752887269695602

 

Jag börjar fundera på hur underklädernas funktion ska definieras och är alltså ute i gråzonen av mina personliga regler för köpstoppet. De tillåter ju att jag ersätter funktion och det som står högst på önskelista just nu är nya trosor. Fast de gamla går ju att ha på sig. Resåren är bara lite slapp och tyget håller utan tvekan ihop. Men de är grå. Det går inte att bortse från. De är inte roliga att ta på sig och man kan inte känna sig fin i dem. Men är det verkligen trosornas funktion?

Om jag inte erkänner färg som funktion på trosor (vilket nog inte går) kommer jag att behöva leva med de små grå till nyårsdagen nästa år. Fast att leva med att saker inte genast går att ersätta gör att jag värdesätter dem högre och tar bättre hand om dem. Det är nog det viktigaste köpstoppet lärt mig hittills!

/V

 

Kommentera