Vanans makt är stor

DSC_0105

Jag får lättare och lättare att bortse från annonserna i tidningarna nu när jag ju ändå inte ska köpa något men ibland händer något. Idag var det denna annons som fångade mitt fulla intresse och jag hann långt fram i planerna på vilka fynd jag skulle göra där  innan jag hejdade mig. Det var som om hjärnan liksom var programmerad att leta upp den här loggan. Antagligen ett beteende som jag arbetat in under många år och som säkert orsakat många onödiga inköp.

Det blir spännande att se vad mer jag omedvetet lägger fokus på.

För övrigt så tror jag att mina regler måste justeras så jag får köpa fröer. Kan det inte räknas som odling ….. Vad säger ni andra köpstoppare?

/V

 

One thought on “Vanans makt är stor

  1. Lena skriver:

    Tur att rean bara gällde till 25/1. 😉
    Det får inte bli för fyrkantigt, odling tycker jag äe ok. Kanske svårt att köpa fröer på second hand?

Kommentera